Vi behöver dig nu - gör en insats inom vård och omsorg

Undersköterskan Julia Ekstrand och hennes vård- och omsorgskollegor i Söderhamns kommun hoppas att du eller någon du känner gör en insats under det pressade personalläge som råder.

Vi har en ansträngd personalsituation inom vård och omsorg. Nu behövs du - din insats under en begränsad tid kan vara ovärderlig!

Anmäl dig här: Extrapersonal till Söderhamns kommuns vård- och omsorglänk till annan webbplats

Smittspridningen håller i sig. Det berör inte bara alla som drabbas av covid-19 utan också kommunpersonal som under lång tid och kämpat för att leverera vård och omsorg till våra medborgare.

Nu är läget mycket ansträngt. Söderhamns kommun har redan inventerad bland befintliga medarbetare för att hitta personal den vägen – nu behöver vi också din hjälp!

Välkommen att bidra!

Kan du tänka dig att ställa upp och utföra arbetsuppgifter inom vård och omsorg? Känner du någon som passar för uppgiften? Studerar du till ett yrke inom vård- och omsorg? Är du kanske nybliven pensionär med den kompetens vi behöver – sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden?

Nu är det rätt tid att ställa upp, det handlar om en begränsad tid och ett mycket speciellt läge – välkommen att bidra!

- Smittspridningen är nu mycket utbredd och påverkar självklart också våra egna verksamheter. Anpassade arbetssätt är resurskrävande och samtidigt är sjukfrånvaron nu är i högsta grad kännbar. Vi kommer lösa det här, men behöver hjälp! Kanske kan DU göra en insats i någon av kommunens viktiga verksamheter, säger kommunchef Patrik Jakobsson.

Senast uppdaterad: 17 december 2020