Nu hjälps vi åt att bromsa smittan - följ råden och håll ut

Oroande ökning av smittspridning av covid-19 lokalt. Nu tar vi vårt ansvar igen!

Nu gäller det att vi på nytt tar vårt personliga ansvar för att bromsa smittspridningen av covid-19. Utvecklingen är oroande - i landet, i Gävleborg och inte minst inte minst i Söderhamn där andelen smittade just nu är störst i länet.

Vi känner till vilka åtgärder vi alla kan ta till, vi har gjort det förr och nu gör vi det igen:

• Håll avstånd och umgås bara med personer inom din egen bubbla (personliga krets)
  • tvätta händerna
  • stanna hemma vid minsta symptom.
Senast uppdaterad: 8 december 2021

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.