Vaccinationsvecka 5 – kampanj ger möjlighet för fler att vaccinera sig

Använd möjligheten att vaccinera dig via drop in-vaccination.

Drop in-vaccination ingår i Vaccinationsveckan 5 - en kampanj som skapar möjligheter för fler att vaccinera sig mot covid-19.

Från 27 januari och efterföljande vecka 5 väntar en kampanj som gör det möjligt för fler att vaccinera sig mot covid-19. I vaccinationsveckan, som är ett samarbete mellan Söderhamns kommun, Röda Korset och Region Gävleborg, finns möjlighet till drop in-vaccination, med närvarande läkare.

- Det är angeläget att vi når fler som vaccinerar sig och därmed undviker att bli svårt sjuka och att smitta andra, säger Anna-Karin Eklund, folkhälsostrateg i Söderhamns kommun.

Tider och platser för drop in-vaccination:

• 29-30/1: 13.00-16.30 på Söderhamns sjukhus
  • 31/1-2/2: 10.00-12.00 i Hyresgästföreningens lokal på Skytten, 13.00-15.00 i Röda Korsets lokal på Skolhusgatan 3 (bredvid Apoteket i centrala Söderhamn).
Senast uppdaterad: 27 januari 2022