Välkommen att vaccinera dig - kampanj vecka 11

Vecka 11 är en nationell vaccinations-vecka med syfte att få fler att vaccinera sig eller fylla på med en till dos. I Söderhamn finns tre platser där du kan vaccinera dig - ta chansen eller tipsa vidare!

Vaccinet är det allra viktigaste verktyget i kampen mot covid-19. Såväl lokalt som i hela Sverige har vi med gemensamma krafter nått en hög vaccinationstäckning.

Men det är fortfarande mer än en miljon människor över 12 år som inte tagit sin första dos. Därför genomförs nu en nationell vaccinationsvecka i Sverige under vecka 11. Om du inte redan är vaccinerad: ta emot erbjudandet om vaccination för att skydda dig själv och andra.

Här kan du vaccinera dig

Tider och platser för vaccination i Söderhamns kommun under vecka 11:

• Tisdag 15/3: vaccination på Staffanskolan, kl 10-12
  • Tisdag 15/3: vaccination på Röda Korset, kl 10-16
  • Lördag 19/3 vaccination på vaccinationscentralen på Söderhamns sjukhus, kl 10-16.

Folkhälsomyndigheten genomför detta uppdrag i samverkan med regioner, länsstyrelser och Sveriges Kommuner och Regioner.

Välkommen!

Läs mer: Vaccinationsvecka 11 - Folkhälsomyndigheten Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 14 mars 2022