Hej och välkommen till Kulturskolan!

Välkommen till kulturskolan

Anmäl er redan idag på www.soderhamn.se/kulturskolanlänk till annan webbplats så ställs ni i kö och vi tar kontakt med er inför hösten.

Kulturskolan är en fantastisk möjlighet för barn att utveckla sin dröm i stort och smått, samt att träffa andra barn runt ett gemensamt intresse.

Vi erbjuder undervisning i olika instrument, sång, dans, drama, teater och rytmik, och har lektioner i allt ifrån enskilda lektioner till kör, ensembler, band, orkestrar, dansgrupper och drama/teatergrupper. Det finns även en kurs som heter Upptakten, som vi erbjuder de lite yngre barnen för att de ska få prova flera ämnen, så de sedan kan välja inriktning. Många av våra elever får också möjlighet att delta i olika framträdanden, såsom konserter och föreställningar.

Vår undervisning bedrivs på Kulturskolan och på grundskolorna. Era barn har säkert träffat på våra pedagoger på för- och grundskolorna, då vi åker ut i olika projekt och samarbetar med dem, tex Musikmix, Mästerkatten, Brassa på, Sagodrama, Rytmik, Värdegrund och Ukulele.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 maj 2020

Välkommen att kontakta Kulturskolan

Kulturskolechef
Anneli Dahlberg
E-post Anneli
0270–753 93

Administration
Ann Charlotte Lindberg
E-post Ann Charlotte
0270–753 91

Kultur i skolan
Henrik Nordin
E-post Henrik
070–654 36 28

Verksamhetschef
Eva-Britt Hartikanien
E-post Eva-Britt
0270-752 98

Besök och leverensadress
Kulturens hus
Oxtorget 4
826 32 Söderhamn

Fakturaadress
Söderhamns kommun
Box 1
821 21 Söderhamn
Ref 60421901

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270–75 000.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.