Företagarlunch 23 maj

23 maj
Söderhamn
0270-723 50
ola.andersson@soderhamn.se
Ola Andersson, näringslivschef bjuder in till företagarlunch

Ola Andersson, näringslivschef bjuder in till företagarlunch

Ät lunch, knyt nya kontakter och lyssna på intressanta föredrag från Söderhamns näringsliv.

Företagarluncherna är öppna för företagare och föreningsliv, men även för privatpersoner, kort sagt alla som vill engagera sig i Söderhamn är varmt välkomna.

Program

Ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag är Cielo Crystals, baserat i Söderhamn. Elin Öngörür, Jimmy och Amanda Lundström delar med sig av sin resa från starten av företaget i Stockholm 2020 till dagens framgångar. År 2022 tog de steget att flytta hela verksamheten till Amandas hemstad, Söderhamn. Nu distribuerar de smycken över hela Europa och förra året nådde företagets omsättning 10 miljoner.

Världsarvet Hälsingegårdar inkluderar sju gårdar från 1800-talet, varav en är Erik-Anders i Asta. Dessa gårdar är en del av Unescos världsarvslista "Decorated Farmhouses of Hälsingland"och de representerar det omfattande kulturarvet bland Hälsinglands cirka 1 000 gårdar. Anna Forssell berättar om hur det är att "bli med världsarv", om stoltheten, om ansvaret att förvalta kulturarvet för framtida generationer och om alla möjligheter det också innebär.

Dag: 23 maj

Tid: 11.30-13.00

Plats: Vi träffas på CFL, Centrum för flexibelt lärande, sal Delta.
Du köper din lunchbricka hos Restaurang CFL.

Syftet är att företagare ska ha möjlighet att lära känna andra företagare och deras verksamheter bättre – att skapa och bygga det för företagare, så nödvändiga nätverket.

Programmet börjar kl 12 och avslutas senast kl 13.

Välkommen! (Ingen föranmälan, bara kom!

Mer information
Datum: 23 maj 2024
Tid: 11:30 - 13:00
Ort: Söderhamn
Plats: Sal Delta, CFL
Kontakt: 0270-723 50 ola.andersson@soderhamn.se
Senast uppdaterad: 13 maj 2024