Covid-19: Söderhamns kommun underlättar för näringslivet

Covid-19

Söderhamns kommun har beslutat om åtgärder för att underlätta för näringslivet att komma igång efter snart två svåra år med pandemin.

Söderhamn kommuns beslut handlar om ekonomiska och kommunikativa åtgärder för att underlätta för de lokala företagen i Söderhamn.

Ekonomiska åtgärder som kommunen inför

  • De årliga fakturorna för 2022 för livsmedelskontroll kommer inte att debiteras i början på året, utan kommer att flyttas fram till den 31 augusti 2022.
  • Att till och med 31/8 kommer alla avgifter till företag faktureras med 90 dagars kredittid från Söderhamns kommun (Gäller ej kommunala bolag)

Kommunikativa insatser

Kampanj: ”100 sommartips” . Vi följer upp förra sommarens marknadsföringsinsats för ännu större spridning under 2022. För att locka turister till Söderhamn och visa hemesterfirare vad Söderhamn har att erbjuda.

Näringsliv Söderhamn

Vi på Näringslivsenheten har nedan sammanställt en del information för företag och samarbetspartners. Här hittar du information från  myndigher och statliga verk, företagsorganisationer och andra näringslivsfrämjare.

Välkommen att kontakta oss så lotsar vi dig vidare till rätt stöd:

Näringslivenheten, mail naringsliv@soderhamn.se  eller telefon via  kundtjänt 0270-750 00

Följ oss också på Facebook - Söderhamn Näringsliv Länk till annan webbplats. där vi publicerar information som kan hjälpa dig.

Relaterade länkar

Senast uppdaterad: 17 augusti 2022