Vi söker konstnärer till gestaltning i Gurkparken - välkommen att anmäla intresse

Visionsbild av Gurkparken, en del i utvecklingen av Söderhamns centrum som kommer att pågå under 2022 och 2023. Där kommer offentlig konst att få en viktig roll. Nu söker Söderhamns kommun professionella konstnärer som vill lägga in en intresseanmälan för konstnärlig gestaltning i Gurkparken.

Som en del i den pågående utvecklingen av Söderhamns centrum bjuds nu professionellt verksamma konstnärer in att delta i upphandlingen av konstnärlig gestaltning i Gurkparken. Välkommen med intresseanmälan eller tipsa vidare!

Den planerade utvecklingen som väntar under 2022-2023, gäller områdena kring årummet, Strykjärnsparken och Gurkparken. Där skapas nya mötesplatser för rörelse, vila och upplevelser i centrum av Söderhamn. I den utvecklingen får offentlig konst en viktig roll som en del i förnyelsen.

Konst tar plats i Gurkparken

Nu söker vi professionellt verksamma konstnärer som vill delta i upphandling av konstnärlig gestaltning i Gurkparken, i nordöstra delen av utvecklingsområdet. Parken kommer utvecklas med tydliga entréer och målpunkter så att den upplevs som en aktiv del av centrum.

Välkommen med intresseanmälan!

Läs mer: Inbjudan till konstnärlig gestaltning i Gurkparken i Söderhamn Länk till annan webbplats.

Läs mer: Se aktuella upphandlingar

Senast uppdaterad: 4 april 2022

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn