Bowlingverksamhet i Söderhamn säljs/överlåts - hör av dig eller tipsa vidare!

Nu söker vi ny verksamhetsutövare för bowlingverksamheten i Söderhamn. Verksamheten består av tio bowlingbanor i bra skick, omklädningsrum samt utrustning för servering/caféverksamhet.

Lokalerna har stora utvecklingsmöjligheter där bowlingen antingen är huvudattraktion eller komplement till annan verksamhet. Verksamheten ligger nära Söderhamns centrum och angränsar till det attraktiva inre hamnområdet där det nu sker utvecklingssatsningar av både kommunen och privata aktörer.

Hör av dig - vi berättar mer

Är du eller någon du känner intresserad? Kontakta Söderhamns kommun enligt nedan.

Överlåtelsen kommer att ske genom att Söderhamns kommun avyttrar samtliga inventarier, samt att den nya verksamhetsutövaren tecknar hyreskontrakt avseende lokalerna. Fastighetsägare är Fastpartner.

Kontakt

Herman Claesson
Sektor samhällsservice
E-post: herman.claesson@soderhamn.se
Tel: 0270-751 36

Senast uppdaterad: 16 maj 2022

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn