Hej högstadieelev - kom och få vägledning till ditt framtida yrkesval

Pierre Mörck med föreläsningen, JOBBigt läge

Högstadieelever och vårdnadshavare bjuds in till föreläsning och att möta lokala arbetsgivare. En bra chans att få inspiration och vägledning inför vägvalet i gymnasiet - välkommen till CFL 19 januari!

Snart ska du göra ditt gymnasieval. Ta chansen och träffa lokala arbetsgivare och gå på en inspirerande föreläsning inför ditt val. Kanske träffar du din framtida arbetsgivare!

Den 19 januari är du som går på högstadiet välkommen till en spännande föreläsning med Pierre Mörck. Pierre inspirerar och vägleder med sin föreläsning JOBBigt läge ,"Snart är det dags att välja väg mot framtiden! Varför är det viktigt? Finns det några jobb? Hur når jag dit? Och vad är viktigt för mig att tänka på?"

Föreläsningen kommer att vara i hörsalen på CFL och vänder sig till dig som går i åk 7-9 och snart ska göra ditt gymnasieval.

Utanför hörsalen finns ett mässområde med lokala företag med framtida rekryteringsbehov. Det är öppet hus under kvällen. Ingen anmälan behövs utan kom förbi och kika en sväng, gå på någon av föreläsningarna och få inspiration. Kom själv eller ta med en kompis eller en förälder.

Möjlighet att köpa fika finns hos Restaurang CFL.

Evenemanget är gratis.

Datum: 19 januari
Tid: 17.30-21.00 Öppet Hus
Plats: CFL, Hörsalen (Södra järnvägsgatan 7, Söderhamn)

Tider under kvällen:

17:30 Mässan öppnar
18:00 Föreläsningen - JOBBigt läge i hörsalen
19:30 Föreläsningen - JOBBigt läge i hörsalen
21:00 Mässan stänger

Hoppas vi syns!

Arrangör är Söderhamns kommun i samarbete med Industrigruppen, Föreningen Företagarna i Söderham, Staffangymnasiet, och Hälsinglands utbildningsförbund

Senast uppdaterad: 11 januari 2023