Visit Söderhamn på turné för att sprida tips och inspiration

Två kvinnor håller i ett magasin.

Jessica Dorf och Elin Forssell på Visit Söderhamn tar med sig magasinet för Söderhamns skärgård, 44 sidor att upptäcka, laddad med boenden, upplevelser och mat där Hälsingland möter havet!

Visit Söderhamn ger sig ut på turné för att locka ännu fler besökare inför sommarsäsongen 2023. Med sig tar de nytryckta magasin Söderhamns skärgård, tillgängligt för både boende och besökare från 23 februari.

Sittsäckar, solstolar och tält och glatt humör bjuder in besökaren när Visit Söderhamn turnérar runt med tips kring kommande säsonger.

–Även om den preliminära besöksstatistiken ser fin ut är det viktigt att locka ännu fler besökare då det faktiskt ger större intäkter och fler jobb till Söderhamn. Besöksnäringen är ju också en viktig grund för platsens attraktion mot potentiella inflyttare, investeringar och etableringar, säger Jessica Dorf på Visit Söderhamn.

Lockar med magasin och personliga tips

Olika målgrupper ska uppvaktas för att upptäcka Söderhamn, olika strategiska platser ska besökas. Mässor och event, både i närområdet och utanför länet. Under valda dagar i februari och mars kommer Visit att fånga sportlovsfirare i Tönnebro och uppvakta dem inför kommande säsonger.

– Där passerar väldigt många och det ger stora möjligheter att marknadsföra Söderhamn med skärgården som dragplåster, säger Jessica Dorf.

Elin och Jessica bjuder på glatt humör och personliga tips och råd utifrån gästernas intresse och behov. Självklart hänvisas till visitsoderhamn.se Länk till annan webbplats., laddat med evenemang, upplevelser och besöksmål. Det 44-sidiga magasinet för Söderhamns skärgård är fylld med massor att upptäcka bland boenden, upplevelser och mat där Hälsingland möter havet. Magasinet förenklar för den nyfikna genom att länka direkt till mer information, bokning och priser via QR-koder.

– Vi tror på den personliga kontakten, att prata öga mot öga och ge personliga tips. Dessutom är vårt magasin fulladdat med skärgårdsnära besöksanledningar, säger Elin Forssell på Visit Söderhamn.

Skärgårdsmagasin packas med till mässan "Allt för sjön"

Under mars deltar Visit Söderhamn på mässan ”Allt för sjön” i Älvsjö tillsammans med Skärgårdsenheten på Söderhamns kommun och närliggande kustkommuner. Här väcks intresse för hela Jungfrukusten, som sträcker sig från Gävle i söder till Höga kusten i norr. På mässan kommer ofta över 60 000 besökare, många har egen båt och är på jakt efter sommarinspiration.

– Också ett perfekt tillfälle att dela ut vårt Skärgårdsmagasin och möta besökarna med personliga tips för sommaren, säger Elin Forssell.

Välkommen för vår- och sommarinspiration

Så håll utkik, Visit Söderhamn och tältet kommer skymtas på flera lokala platser och är svår att missa i sin färgprakt. Välkommen in i turnétältet för tips, idéer och inspiration inför våren och sommaren, oavsett om du är boende eller besökare.

–Jag vill uppmuntra våra medborgare att läsa och sprida magasinet samt dela sina bästa tips för hemester och semester till vänner, bekanta och besökare. För tillsammans stärker vi bilden av Söderhamn, säger Jessica Dorf.

Läs magasinet digitalt Länk till annan webbplats. eller hämta ditt fysiska exemplar på Söderhamns InfoPoints Länk till annan webbplats..

Två kvinnor håller i solstol och sittsäck i snölandskap.

Färgglatt lockar och ger uppmärksamhet! Tält, solstolar, sittsäckar och annat besöksvänligt klargör Söderhamn som destination. Välkommen in för tips och råd oavsett om du är boende eller besökare.

Senast uppdaterad: 24 februari 2023