Nyföretagarträff 25 april – mingla och hitta nya möjligheter för ditt företag

Jan Brandberg, näringslivsutvecklare i Söderhamns kommun, lovar en spännande kväll där det finns fina möjligheter att ställa frågor och få svar om vad som kan föra nya företag framåt. Välkommen 25 april till gamla stationshuset, byggnaden i bakgrunden.

Nyföretagare? Då är det läge att komma på en mingelkväll där du får veta allt om vilka stöd du kan få för att utveckla din verksamhet. Välkommen till gamla stationshuset 25 april!

Nyföretagare - välkomna till en mingel-/informationskväll, tisdag 25 april, kl 18.30-21.00. Plats: Gamla stationshuset i Söderhamn. Kom för att mingla, knyta kontakter och hitta nya möjligheter till utbildningar, rådgivning och andra stöd som finns för företagare.

Läs mer: Välkommen på nyföretagarträff Länk till annan webbplats.

Dessutom erbjuds chansen att intervjua våra partners om vad de kan erbjuda, liksom de företagarnätverk som finns i Söderhamn.

Till exempel:

  • NFC - NyföretagarCentrum Hälsingland – Kerstin Eriksson och Ivar Renngård
  • Movexum – Johan Mellström
  • SKFF (Söderhamns kvinnliga företagarförening)
  • Företagarna Söderhamn –
  • Bokadero – Jonas Lööw

Bra forum för frågor

På plats finns också Rådhuskondis med Per Elmefors som står för catering och som delar med sig av sina erfarenheter av draghjälp från Söderhamns kommun med partners.

- Kvällen innehåller inga fasta föreläsningar utan är mer ett fint tillfälle för nya företagare att se vad vi kan erbjuda, nätverka och byta erfarenheter med andra företagare. Här ges chansen att prata och fråga, säger Jan Brandberg, näringslivsutvecklare i Söderhamns kommun.

Anmäl dig nu

Kvällen riktar sig till den som registrerat bolag 2021, 2022 och fram till i dag 2023. Samt alla som deltagit i regionala starta eget-utbildningar och haft rådgivning genom NFC (NyföretagarCentrum Hälsingland).

Ett inbjudningskort skickats ut innan påsk, anmälningarna trillar redan in.

Anmäl dig nu – först till kvarn!

Anmäl dig här: Anmälan nyföretagarkväll Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 13 april 2023