• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Länsstyrelsen Gävleborg vill lyfta pandemins hjältar – du kan nominera i sociala medier

Länsstyrelsen Gävleborg vill lyfta pandemins hjältar – du kan nominera i sociala medier

I stort som smått görs hela tiden insatser för att hålla i och hålla ut under pandemin. Nu vill Länsstyrelsen Gävleborg och landshövding Per Bill hylla dessa hjältar och behöver din hjälp. Vem vill du nominera – i sociala medier lanserar du din kandidat.

Pandemin har varit över oss sedan tidig vår och många i Söderhamns kommun gör mycket för att hålla i och hålla ut och minska smittspridningen. Med en kampanj i sociala medier vill Länsstyrelsen Gävleborg och landshövding Per Bill nu lyfta goda exempel från länet. Då behövs din hjälp – vem eller vilka nominera? Du själv eller någon du känner?

Dela med dig genom Facebook eller Instagram, en av alla som nomineras får en inbjudan till Gävle slott för att träffa landshövdingen under nästa år.

Så här gör du:

Via Per Bills och även Länsstyrelsen Gävleborgs Facebook-sida samt länsstyrelsens Instagramkonto kan du lämna ditt bidrag som en kommentar eller ett eget inlägg. Glömt inte att tagga inlägget med #gävleborgshjältar och #landshövdingenlyfter.

Läs mer: Nominera pandemins hjältar – Länsstyrelsen Gävleborg Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 oktober 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn