• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Grattis till årets kulturpristagare – lysande insatser sedan 1980-talet

Grattis till årets kulturpristagare – lysande insatser sedan 1980-talet

Elisabeth Breig Åsberg, ordförande i Föreningen Söderhamns Museum och till Mattias Lundberg, ordförande i Söderhamns Filmstudio är kulturpristagarna 2020.

Vartannat år delar Söderhamns kommun kultur- och samhällsservicenämnd sitt kulturpris till någon/några som gjort något extra för det lokala kulturlivet. I år säger vi grattis till Elisabeth Breig Åsberg, ordförande i Föreningen Söderhamns Museum och Mattias Lundberg, ordförande i Söderhamns Filmstudio.

Kulturlivet är ett av de fält som sätter färg på tillvaron i Söderhamn. Och bakom den livliga aktiviteten i kulturföreningar och -förbund finns förstås alla eldsjälar som själva motorn i maskineriet.

Som Elisabeth Breig Åsberg, ordförande i Föreningen Söderhamns Museum och Mattias Lundberg, ordförande i Söderhamns Filmstudio – som båda nu får Kulturpriset på 50 000 kronor för 2020. Grattis till pristagarna, som båda jobbat i det lokala kulturlivet sedan 1980-talet.

Vi tackar också medborgarna som nominerar personer till priset – fortsätt så och håll kulturen levande!

Läs mer: Kultur- och fritidsförvaltningen på Facebooklänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 december 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn