Nya möjligheter för privata aktörer att leverera mat enligt LOV

Privata aktörer är välkomna att ansöka om att bli leverantör av mat till den som har beviljats hemtjänst i Söderhamns kommun.

Nu öppnas dörren för privata aktörer att bli leverantör av matdistribution inom hemtjänsten, enligt Lagen om valfrihetssystem, LOV. Välkommen med din ansökan!

Sedan tidigare finns i kommunen privata utförare av vissa hemtjänstinsatser, nu finns möjligheten alltså också inom matdistribution, enligt Lagen om valfrihetssystem, LOV.

Så snart vi har godkända privata aktörer inom matdistribution blir det möjligt för personer med biståndsbeslut att välja vem som ska leverera mat – Söderhamns kommun eller privat aktör.

Välkommen att ansöka

Det finns två ansökningsperioder för privata utförare: före 1 februari för avtalsstart 1 maj, före 1 september för avtalsstart i december.

Välkommen att ansöka!

Mer information om LOV och de möjligheter som finns hittas på kommunens webbplats.

Läs mer: Valbara utförare av hemtjänst och matdistribution Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 december 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn