Fånga bilden av Söderhamn och låt den synas stort och brett

Ung tjej står framför digital vägskylt som visar månadens bild.

Tagga dina bilder med #mittsoderhamn från ditt öppna Instagram-konto så har du chans att synas stort och brett med ditt foto i våra kanaler. Det framgår att det är du som är fotograf och vi återpublicerar aldrig någon bild utan ditt godkännande.

Det är enkelt – tagga alltid #mittsoderhamn och @inspiration_soderhamn Länk till annan webbplats. från ditt öppna Instagram-konto. Då har du chansen att synas:

  • I vårt bildspel på Instagram
    Ett axplock av de allra bästa bilderna publiceras då och då.
  • Som ”månadens bild”
    Den allra bästa bilden utses och exponeras stort och brett i flera av våra kanaler. Till exempel på våra digitala vägskyltar som mäter 6x3,5 meter och på Visit Söderhamns Facebook-konto som har cirka 5 000 följare.

Det är viktigt att inga personer går att identifiera på bilden. Kom ihåg att bilden behöver vara relevant för månadens årstid om du vill tävla som "månadens bild". Du kan läsa mer på soderhamn.se/mittsoderhamn

Tillsammans skapar vi bilden av Söderhamn

Syftet med vårt Instagram-konto är att återge en stark och lockande bild av Söderhamn och det gör vi bäst tillsammans, oavsett om du bor här eller besöker oss. Varmt tack till dig som redan taggar #mittsoderhamn och till dig som börjar! Och du, inspirera gärna dina vänner och bekanta att hashtagga #mittsoderhamn.

Härlig fotosommar!

Senast uppdaterad: 6 juli 2021