Timvikarier och semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg

Bild

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie eller semestervikarie inom äldre- och funktionshindersomsorgen i Söderhamns kommun.

Att jobba med hjärtat är att vara med och skapa förutsättningar för att alla i Söderhamn ska kunna leva ett enklare, rikare och tryggare liv. Hos oss kan det innebära att du jobbar med invånare i alla åldrar inom såväl vård, omsorg, arbetsmarknad och socialtjänst. Det är viktigt på riktigt!

Nu söker vi timvikarier och semestervikarierande undersköterskor samt vårdbiträden till
äldre- och funktionshinderomsorg inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och socialpsykiatri samt personlig assistans.

Vi ser gärna att du har examen från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Det är en fördel om du som ansöker har arbetslivserfarenhet.

Du ska ha fyllt 18 år när vikariatet påbörjas.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars!

Timvikarier/Semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 februari 2022

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn