Faxeholmen AB köper gamla Linblomman med 12 nya hyreslägenheter

Det kommunala bostadsbolaget Faxeholmen AB köper fastigheten Gladan 7 (tidigare hotell Linblomman) av Tullgatan Property. Det innebär att Faxeholmen får in tolv centralt belägna, moderna, flexibla hyreslägenheter i sitt bestånd.

Faxeholmens köp av Gladan 7 betyder att bostadsbolaget får in nya lägenheter i sitt bestånd i ett läge då skenande byggpriser annars hotar att bromsa byggandet av nya hyresbostäder i Söderhamn och Sverige. Redan under 2022 kommer lägenheterna i Gladan 7 att finnas tillgängliga i Faxeholmens utbud.

- Oerhört glädjande att trots byggkrisen kunna erbjuda tolv nya lägenheter. Det känns väldigt positivt i det här läget, säger Lars Stål (M), ordförande i Faxeholmen.

Tullgatan Property har gjort en omfattande ombyggnation av Gladan 7, som närmast får liknas vid en nybyggnation.

Senast uppdaterad: 20 juni 2022

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn