Skolforum - en vitamininjektion under hösten

Anna Tebelius Bodin föreläste under Skolforum på temat "Självledarskap utifrån hjärnan". Om hur hjärnans kemi styr oss.

2022 års version av Skolforum innehåller precis som tidigare både internt utvecklingsarbete, utrymme för reflektioner och fina möjligheter att stärka vi-känslan.

Skolforum är den återkommande satsningen på kompensutveckling och inspiration för alla som jobbar med barn och elever inom Söderhamns kommun. Inspel utifrån kommer också som det brukar vara under Skolforum, den här gången med Anna Tebelius Bodin och föreläsningen "Självledarskap utifrån hjärnan" om hur hjärnans kemi styr oss. Hon har undervisat, utbildat och föreläst i över 15 år samt skrivit ett antal böcker om hjärnan och inlärning.

- Väldigt intressant, jag tror att det kan inspirera och väckas tankar som vi kan använda i vardagen, säger Helena Palm Höijer, verksamhetschef inom Söderhamns kommuns Sektor barn och lärande.

Helena Palm Höijer, verksamhetschef i Söderhamns kommun välkomnar föreläsaren Anna Tebelius Bodin till CFL och Skolforum 2022.

Två fina dagar

Den andre externa föreläsaren är forskaren och lektorn Fredrik Zimmerman som pratar på temat "Så får vi fler pojkar att lyckas i skolan".

Både 31 oktober och 1 november viks åt Skolforum. Den första dagen för förskola och fritids, den andra för skola och grundsärskola.

Senast uppdaterad: 31 oktober 2022