Guldläge i juli - hyr ut boende under friidrotts-SM i Söderhamn

Friidrotts-SM, Mångkamps-SM och Para-SM kommer till Söderhamn och Hällåsen i sommar. Då behövs fler varianter av boende mellan 27 juli och 30 juli 2023 – fyll i ett formulär och hyr ut!

När friidrotts-SM 2023 kommer till Söderhamn behövs fler möjligheter till logi för atleter och publik. Välkommen att hyra ut olika varianter av boende!

Den 28-30 juli står Söderhamn åter igen som värd för friidrotts-SM, Mångkamps-SM och Para-SM. När den svenska friidrottseliten kommer för att göra upp om ära och medaljer på Hällåsen Arena väntas också stor publik. För att möta den större efterfrågan av boende behövs uthyrning av privata boenden, som komplement till de boendeformer som erbjuds av näringslivet.

- Här behövs verkligen hjälp. Det kan vara ett hus eller annan form av boende - alla som vill hjälpa till är toppen, säger Leif-Göran Mosell, från arrangerande klubben Söderhamns IF.

Anmäl dig och hyr ut

Kan du tänka dig att hyra ut boende från torsdag den 27 juli till söndag den 30 juli 2023 – fyll i ett formulär och tack för din insats!

Till formulär: Hyr ut boende under friidrotts-SM Länk till annan webbplats.

Läs mer: Friidrotts-SM 2023 – guldläge i Söderhamn Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 12 april 2023