School's Out 11 juni: Anis Don Demina först ut

Artisten Anis Don Demina

Anis Don Demina kommer till School's Out 11 juni.

Minns ni den fina avslutningen på School’s Out 2022 då hela parken gungade under konfettiregnet? Den 11 juni kommer en ny chans, då Anis Don Demina åter ställer sig på scenen i Söderhamn.

Anis Don Demina, ett namn och ett ansikte nu hela Sverige känner till genom hans många framträdanden som programledare i både tv och radio. Utöver det driver Anis Don Demina en av Sveriges största YouTube kanaler med över 500 000 prenumeranter och är också en av Sveriges bästa DJ:s, dessutom med egna hits!

Anis Don Demina fyller klubbar och festivaler år efter år och många minns nog det grymma stämningen när han avslutade School’s Out 2022. Nu kommer han igen till Söderhamns och School’s Out 11 juni.

Välkommen!

- Vi är riktigt peppade på den här bokningen. Fantastiskt härligt att vi fick till Anis till årets School’s Out. Det är en riktigt bra show och hans framträdande 2022 var väldigt uppskattat. Även i år var han en av de mest önskade artisterna så det känns riktigt roligt att det gick i lås, säger Lars Petterson, projektledare för School’s Out.

Se mer: School’s Out 2022 med Anis Don Demina Länk till annan webbplats.

Instagram: anisdondemina Länk till annan webbplats.

Håll utkik efter fler artistsläpp och häng med på vad som händer inför och under School’s Out!

Här: Schools Out-webben Länk till annan webbplats.

Här: School’s Out Instagram Länk till annan webbplats.

Här: School's Out facebook Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 23 februari 2024