School’s Out: vi välkomnar Jelassi till den 11 juni

Artisten Jelassi.

Jelassi kommer till School's Out.

Andra artisten ut inför School’s Out är hiphoparen Jelassi från Farsta – nyligen prisad på P3 Guld för sitt debutalbum.

Andra artisten till School's Out är Jelassi, det prisade och albumaktuella unga hiphopfenomenet från Farsta, som sedan tonåren hängt i studios och skrivit lyrik. Hon startade på SMASH-festivalen 2018 redan innan hon hade släppt en officiell singel. Sedan dök Jelassi upp bland annat på Polar Music Prize-utdelningen, som gäst på skiva med Silvana Imam och Cherrie och på låten 20 lax ihop med DJ Black Moose, Ozzy och Michel Dida.

Samma år fick hennes egen låt Inte konsti spridning på Youtube och året därpå släpptes debutsingeln Keff båt, som bidrog till Grammisnomineringar för Årets Nykomling samt Årets Musikvideo. Jelassi nominerades också som Årets Textförfattare på Manifestgalan.

Under P3 Guld 2021 vann Jelassi pris för Framtidens Artist och öppnade samma år för Zara Larsson under hennes hyllade arenaturné.

Prisad platta

Jelassis livsresa har inte varit spikrak men hon tar sig an den med humor, precision, förändringsvilja. Hon säger sig vara trött på negativism, glorifiering av våld och droger och vill i stället bidra med någonting annat.

2024 är hon hetare än någonsin, som nybliven vinnare på P3 Guld 2024 med Årets album för debutskivan ”Dom har bara gett mig ett namn”. Jelassi plockade även hem Musikförläggarnas pris för Årets textförfattare.

Välkommen till School’s Out!

Läs mer om School's Out här! Länk till annan webbplats.

Blir sponsor till School's Out

Det är glädjande att många näringsidkare vill bidra och göra årets skolavslutning till en upplevelse som vi kan se tillbaka på med stolthet och glädje! Vill ditt företag också vara med? Läs mer om våra sponsorpaket och kontakta oss redan idag för att boka din sponsorplats!

Blir sponsor till School's Out, kolla här! Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 6 mars 2024