School's Out 11 juni: Omar Rudberg tredje artisten ut

Omar Rudberg kommer till School's Out 11 juni!

Tredje artistsläppet för School’s Out 11 juni 2024 är Omar Rudberg - en artist som behärskar scenen både som sångare och skådespelare. Till School’s Out kommer han med band och dansare.

Andra akten klar för School's Out 2024 är Omar Rudberg, en artist som hunnit med massor sedan karriären tog fart som 14-åring. Som en del i Skandinaviens största pojkband FO&O fick Omar chansen att spela inför fulla hus och tillfälle att dela scen med internationella storstjärnor som Justin Bieber och One Direction.

Karriären fortsatte sedan i hög fart efter pojkbandstiden och Omar Rudbergs egen låtkatalog har streamats över 80 miljoner gånger med låtar som Off My Mind och Mi casa su casa.

I februari höll Omar Rudberg en konsert på Cirkus i Stockholm, den första för 2024, men en av flera under året.

Gillas av många

Dessutom syns Omars skådespelartalang i bland annat Netflix-dramat Young Royals – Kristallenvinnare för bästa unga dramaserie - som just återkom med en ny säsong 11 mars och dessutom får en egen dokumentär på streamingtjänsten.

Välkommen till School's Out!

- Det är en fin bokning, lite av en familjeakt. En stor artist som många känner till från både FO&O och Young Royals och som kommer med ny musik under våren, säger Lars Petterson, Söderhamns kommuns projektledare för School’s Out.

Håll utkik efter fler artistsläpp och häng med på vad som händer inför och under School’s Out!

Här: Schools Out-webben Länk till annan webbplats.

Här: School’s Out Instagram Länk till annan webbplats.

Här: School's Out facebook Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 15 mars 2024