School's Out: Lia Larsson styr mot Söderhamn

Sångerska framför bil. 

Lia Larsson kommer till School's Out 11 juni.

Drottningen av epa-dunk, Lia Larsson, kommer till School’s Out. 11 juni är det dags för Söderhamn att uppleva dalatjejens musikaliska talang!

Lia Larsson är artisten som hanterar att leverera både på sociala medier och på scenen. En talang som gjort henne till en av de hetaste namnen inom epa-genren. De första fansen fick Lia Larsson med sina kreativa danser till andra artisters låtar på TikTok, där följarskaran nu är omkring 400 000 personer.

Musikaliskt kom genombrottet med debutsingeln “Va Sa ’Ru (Russin På Russin Av)” (2022). Låten blev den mest streamade svenska jullåten år 2022 och toppade Sveriges virala topplista på Spotify.

Fått upp farten

Därefter lade Lia in ännu en växel. Svängig epa-pop som i “Fara ner på byn”, “Edelweiss (EPA Remix)” och den stora hiten “Banka banka” gav topplaceringar på listorna och inbjudningar till större scener. Som till exempel Allsång på Skansen 2023, tillsammans med dansbandet Lasse Stefanz.

Moras stjärnskott i EPA-dunkvärlden har fått en fin start också på 2024. Insatsen med”30 km/h” i Melodifestivalen gav låten en skjuts på listorna, dessutom har hon hunnit släppa också singlarna “Fredag lördag”, “Psykopat” och “Norrland” under början av året.

Räkna med dans och dunk den 11 juni!

Håll utkik efter fler artistsläpp och häng med på vad som händer inför och under School’s Out!

Här: Schools Out-webben Länk till annan webbplats.

Här: School’s Out Instagram Länk till annan webbplats.

Här: School's Out facebook Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 17 april 2024