School's Out: Återkomst av Peg Parnevik

Sångerska ser in i kameran

Peg Parnevik är klar för School's Out 11 juni!

Nytt låtsläpp, Grammisnominering och succé i Så mycket bättre. Peg Parnevik är på väg mot de stora scenerna och på den största soloturnén hittills är ett av stoppen School’s Out!

Peg Parnevik är en av artisterna som 2024 kommer tillbaka till Schools Out. Vi säger välkommen åter till en artist som verkligen hela tiden blåser in ny luft under vingarna! Ny musik har släppts under våren, senast "Svett", och så gör 28-åringen entré som medlem i Idoljuryn.

Från USA - på svenska

Vid första besöket på School’s Out, 2017, hade karriären just startat med singeln ”Ain’t No Saint’’ året innan. En låt som belönades på P3 Guld i kategorin Årets rookie. I dag finns det fler sidor av Pegs musik, vilket hörs i bland annat låtar som ”Goodbye Boy”, ”Loafers” och “What They’ll Say About Us” och i sångerna som släpps med Peg som en del i popduon GAMMAL. 2023 togs ett nytt steg musikaliskt med singeln “Misslyckad & Hatad”, Pegs första låt på svenska.

Mångsysslaren uppvuxen i Florida, USA, har omkring 250 miljoner streams på Spotify och till det en trogen och stor följarskala i sociala medier. Hon har också synts i Så mycket bättre i TV4 där ”Bättre nu” - hennes tolkning av Ellen Krauss låt “The wedding” - höll förstaplatsen på Spotify Topp 50 i 10 dagar.

Välkommen tillbaka

Peg Parnevik hittar hela tiden nya lyssnare, det visar inte minst i nomineringen till Grammis 2024 i kategorin Årets pop (andra Grammisnomineringen sedan debuten) och möjligheten att spela på allt större scener. Som på Lollapalooza i Stockholm sommaren 2023.

Välkommen tillbaka till School’s Out, Peg Parnevik!

Här: Schools Out-webben Länk till annan webbplats.

Här: School’s Out Instagram Länk till annan webbplats.

Här: School's Out facebook Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 22 maj 2024