School’s Out: CFL är platsen för festivalen 11 juni

Anton Larsson, projektledare för School's Out.

Anton Larsson, projektledare för School's Out.

Centralt, med rejäla ytor och andra fördelar - det är området runt CFL som är platsen för den kommande gratisfestivalen School’s Out. Välkomna dit 11 juni!

Nu är det klart att området som omger CFL i Söderhamn är platsen för School’s Out 2024. Området har fördelar som rör infrastruktur och så finns rejäla ytor för både scener och aktiviteter.

- Det blir kanon, en tillgänglig plats som är bra på många sätt. Skönt att vi fått till det och kan jobba vidare utifrån detta, säger Anton Larsson, projektledare för School’s Out.

Ytterligare en fördel är att festivalområdet blir centralt beläget. Precis som det varit tidigare år då tusentals barn och ungdomar firat in sommarlovet med School’s Out i Stadsparken, Gurkparken och på Köpmantorget. Nära bussar och transporter och lätt att ta sig till och från till fots och cykel.

- Det har varit en önskan från oss att fortsatt kunna ha arrangemanget centralt. På så vis knyter man School’s Out närmare handeln också, så att det inkluderar hela city, säger Anton Larsson.

Man som pekar.

Anton Larsson visar var scenerna placeras, på östra sidan om CFL.

Fler artistsläpp väntar

Parallellt med att säkra en plats för evenemanget jobbbar School’s Out-organisationen på med att boka artister och aktiviteter till den 11 juni. Hittills har Anis Don Demina Länk till annan webbplats. och Jelassi Länk till annan webbplats. presenterats. Håll utkik för fler artistsläpp och nyheter om aktiviteter med mera.

Läs mer: School’s Out-webben Länk till annan webbplats.

Företagare - hoppa på School's Out-tåget

Du som har företag eller på annat sätt vill stötta School’s Out 2024 – ta kontakt så tar vi det vidare mot en lyckad och rolig kväll 11 juni. Sponsorarbetet sköts av Bonnier och pågår för fullt!

Läs mer: School’s Out – sponsring och paket Länk till annan webbplats.

Läs mer: Vi välkomnar Bonnier att arbeta med sponsorbiten

Senast uppdaterad: 13 mars 2024