School's Out: vi välkomnar Bonniers att jobba med sponsorbiten

Sara Jutterström, Pia LÈstrade och Sandra Lindgren hjälper den som vill vara med och stötta School's Out 2024.

Näringslivet är som vanligt en jätteviktig del när vi bygger upp School’s Out 2024 till något minnesvärt. Vi välkomnar nu Söderhamns-Kuriren/Bonnier News att vara samarbetspartners för att jobba med sponsring till årets festival! Prata med Sandra, Pia och Sara och bli en del av en stolt skolavslutningstradition.

School’s Out är starkt förknippat med att vara ett kostnads- och drogfritt alternativ för att starta sommarlovet. Festivalen har sedan 2007 också bidragit till att skapa en lokal stolthet och känslan att vi gör det tillsammans.

Förutom Söderhamns kommun och Sparbanksstiftelsen Söderhamn är näringslivet en viktig del för att nå ändra fram till lyckade arrangemang. Sponsorbidrag och samarbeten i olika former och storlekar är varmt välkomna! Så även i år då Söderhamns-Kuriren/Bonnier News är samarbetspartners som tar hand om sponsorbiten.

Hör av dig - massor av möjligheter

Sandra, Pia och Sara tar väl hand om den som vill vara med - läs mer om våra sponsorpaket och ta kontakt redan i dag för att boka din sponsorplats!

- Vi tycker det ska bli superroligt att bli en del av det. Vi har spånat på hur vi skulle kunna hjälpa till och nu är vi med, det känns jättespännande och kul, säger Sandra Lindgren.

Sponsorpaket i olika form

Det finns färdiga sponsorpaket i olika storlekar att nappa på, det går också att sätta ditt namn på en speciell aktivitet under kvällen eller komma med egna förslag till upplägg. Kontakta oss!

Läs mer och bli sponsor: School’s Out - sponsring Länk till annan webbplats.

Sponsring School’s Out, kontakter

Ring eller mejla:

Sandra Lindgren
070-661 12 95
sandra.lindgren@bonniernews.se

Pia LÈstrade
070-392 54 75
pia.lestrade@bonniernews.se

Sara Jutterström
070-392 54 73
sara.jutterstrom@bonniernews.se Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 29 februari 2024