Invigning av Strykjärnsparken med nya torgytan – välkommen till skyltsöndag 27 november!

Under handelns julskyltning passar Söderhamns kommun på att öppna Strykjärnsparken och nya torgytan, som rustats och byggts under Centrumplanens etapp 1. Välkommen 27 november!

Julstök? Inte i Strykjärnparken, som går åt motsatt håll lagom till julruschen! Missa inte invigningen av parken samt nya torgytan i samband med julskyltningen söndag 27 november.

Söndag 27 november är det dags för traditionell julskyltning i Söderhamns centrum, där Handel Söderhamn bjuder på julmys. Söderhamns kommun passar då på att öppna Strykjärnsparken samt den nya torgytan, som ingår i etapp 1 av Centrumplanen - upprustningen av centrala Söderhamn.

Läs mer: Centrumplanen Söderhamn

Kom dit och upplev när ny belysning lyser upp kvällen, nya värmeslingor värmer underifrån och den nya scenen där det väntar underhållning samt invigningstal av ordföranden i nämnden för kultur och samhällsservice.

Program julskyltning, 27 november kl 14-18:

14.00 – Invigningstal samt öppning av ny scen och Strykjärnsparken

15.00 – Lucia presenteras

16.00 - Träffa tomten och tomtemor och lämna önskelistor

Under eftermiddagen/kvällen: Snittar och bubbel, musikunderhållning, åktur med häst och vagn, knäckäpplen och försäljning.

I biblioteket kl 14-16 kommer också finnas information från Söderhamns kommun om den stadsmiljöomvanling som pågår.

Observera att Norra hamngatan fortfarande är avstängd inför slutbesiktning och att respektera de avspärrningar som fortsatt finns kvar.

Varmt välkomna!

Senast uppdaterad: 25 november 2022