Vi söker vikarier inom skolan - anmäl dig som vikarie i åk 7-9

Vi söker nu vikarier till årskurs 7-9, kan det passa dig eller någon du känner? Välkommen med din ansökan!

Gillar du att jobba med människor, är du nyfiken, engagerad och sugen på att anta en utmaning? Söderhamns kommun söker nu vikarier till årskurs 7-9 – ansök nu eller tipsa vidare!

Var med om att skapa en bra framtid för Söderhamns ungdomar! Söderhamns kommuns bemanning söker nu timvikarier till årskurs 7-9. En fin möjlighet för den som gillar att jobba med människor, är nyfiken, engagerad och sugen på att anta en utmaning.

Som vikarie inom bemanningen får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser i Söderhamns kommun. Här kan det vara snabba ryck med nya förutsättningar och uppdrag. Dessutom tar du med dig nyttig arbetslivserfarenhet och kanske en inblick i ditt framtida yrke?

Ansök eller tipsa vidare

För arbete inom förskole- och skolverksamhet behöver du uppvisa godkänt utdrag ur belastningsregistret. Det är också nödvändigt att ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Det är en fördel att ha körkort.

Passar det in på dig eller någon du känner – ansök eller tipsa vidare! Vi går igenom samtliga intresseanmälningar regelbundet och kontaktar dig om en vikarieanställning är aktuell.

Ansök här: Intresseanmälan vikarie åk 7-9 Länk till annan webbplats.

Frågor, kontakta

Anna Andersson
Telefon: 0270–754 61
E-post: anna.andersson@soderhamn.se

Elisabeth Udd
Telefon: 070-354 92 24
E-post: elisabet.udd@soderhamn.se

Relaterade länkar

Senast uppdaterad: 7 mars 2023