Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Startsidan

Inspiration

I Söderhamn finns både inlandets kulturbygd och kusten. Här ryms också annan sorts mångfald – av människor, jobb, idéer och viljor. Här, med lika långt till Stockholm som till fjällvärlden, har vi nära till det mesta. Det där som gör livet enklare och vardagen lite roligare. Läs mer och inspireras – vi blir gärna fler!

Långfärdsskridskoåkare glider fram i motljus. Texttillägg med ordet svängrum och koordinater.

Leva

I Söderhamns kommun kan du ta vara på allt som stad och landsbygd erbjuder. Vad du än gillar så har du det ofta nära. Att leva enkelt behöver inte vara svårt.

Skidåkare stakar sig fram i motljus. Texttillägg "egen tid" och koordinater finns med i bilden.

Aktivt liv

Vill du vara aktiv så har du hittat rätt. Här finns föreningslivet i generna. Utbudet är stort av både idrott och kultur med plats för både bredd och topp. Välkommen att hitta din arena!

Leende flicka ritar en hage på gatan.

Bo

Hur vill du bo? I stad eller landsbygd, hus eller lägenhet? Stort eller litet, eget eller hyra? Se dig om i Söderhamns kommun - vi tror att du kan hitta hem.

Verka

Stora industrier som präglat platsen samsas med spirande småföretagande. Tradition och kunnande, driv och framåtanda. Vi hjälps åt att göra varandra bättre.

Aktuellt

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn