Bli en av oss

Vill du vara med där allt händer och göra skillnad för andra människor? Vill du göra Söderhamn ännu bättre? Bra – det vill vi också.

Vi finns till för Söderhamnarna i livets alla skeenden, i både vardagliga och livsavgörande situationer. Söderhamns kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera.

Alla kommunmedborgare är på något sätt beroende av vårt arbete, utifrån sina behov och sin unika livssituation. 

I Söderhamns kommun arbetar ca 2 500 personer, fördelat på 188 olika yrkesroller. Alla är lika viktiga för att vi ska kunna ge bästa tänkbara service till Söderhamnarna. Biståndshandläggare, energi- och klimatrådgivare, socialsekreterare, controller, VA-ingenjör, kulturkonsulent, kock, näringslivsutvecklare eller badvakt är bara några av alla yrkesroller som gör att vardagen fungerar för alla söderhamnare. Varje dag. Dygnet runt. Året runt. Vår senaste medarbetarundersökning visar att 93 procent av oss känner att vårt arbete är meningsfullt.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt fantastiska team!

Senast uppdaterad: 15 mars 2019
Jobba hos oss

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn