Stenö havsbad och camping – möjligheter för företag och föreningar

Företag och föreningar välkomnas att nyttja Stenö som marknadsplats för utveckling av sina verksamheter. Kontakta oss med din idé!

Stenö havsbad och camping är ett givet mål för lokalmedborgare liksom gäster från hela världen som badar, bor, äter och njuter i det vackra skärgårdslandskapet öster om Söderhamn. Den 4-stjärniga campingen, belägen på en halvö med långa härliga sandstränder och många möjligheter till strövtåg i naturen, ägs och drivs av Söderhamns kommun.

Söderhamns kommuns vision för Stenö camping pekar mot utveckling till en plats för både avkoppling och aktivitet. Där finns i dag ett varierande utbud av aktiviteter, till exempel äventyrsgolf, kajakpaddling, padel, volleyboll. Som ett steg vidare välkomnar Söderhamns kommun ett breddat utbud av verksamheter i Stenö - fler aktiviteter på platsen gynnar både besökare och näringsliv. Här finns möjligheter för både föreningar och företag!

Ytor för verksamhet på Stenö

Vissa ytor är möjlig för olika sorters verksamhet året runt. Under vissa perioder är verksamhet även möjlig på andra ytor i samråd med Stenö.
Kartbild över Stenö camping med markerade ytor som är möjlig för olika sorters verksamhet året runt. Länk till annan webbplats. .

Vår vision för Stenö

En förbättrad samverkan med lokala näringsidkare, föreningar/ideella krafter och Visit Söderhamn är ytterligare något som lyfts ut som viktigt i visionen för att utveckla Stenö till ett nav för turism och besöksnäring för hela Söderhamn med omnejd. Det rimmar också med kommunens fokusområde för Växtkraft, där målet är att skapa tillväxt inom näringslivet och på arbetsmarknaden, så att företagsamheten växer och fler arbetstillfällen skapas.

Ta kontakt – vi tar idén vidare

Den som vill nyttja Stenö som marknadsplats för sin verksamhet, ta kontakt så tar vi dina tankar vidare, såvida de uppfyller de villkor för verksamhet som Söderhamns kommun tagit fram.

Välkommen med din idé!

Kontakt Stenö camping

Telefon: 0270-751 50
E-post: stenocamping@soderhamn.se
www.stenohavsbad.se Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 11 maj 2023
Uppleva och göra