Boka klassbesök

En grupp barn med mobilkamera i förgrunden

Du vet väl om att vi på Verkstäderna har resurser som ni kan använda er av i skolarbetet och att vi gärna samarbeter med er i skolan, det kan vara alltifrån skolbesök, skapande verksamhet eller att vi kommer ut till er med aktivitetsvagnen.

Hos oss kan du som mentor/ansvarig skolpersonal boka in din klass, ni får då komma till oss och arbeta med något projekt eller tema. Ni ska själva bestämma vad ni vill jobba med, kopplat till läroplanen, men vi kan naturligtvis hjälpa till med idéer om tex genomförande. Besöken bokas in så tidigt som möjligt eftersom det underlättar planeringen, det är många klasser som vill komma.
Varje klass kan endast boka 1 tillfälle.
Lediga tider - Boka klassbesök här Länk till annan webbplats.

Vår aktivitetsvagn följer med oss på bl.a skolbesök, där klasser kan komma och göra olika aktiviteter, den kan också följa med på olika evenemang runt om i kommunen.
Jobbar du på en skola och vill att vi ska komma ut med aktivitetsvagnen, kan du höra av dig till oss och boka dag & tid. I dagsläget används inte vår vagn under vintern, men långt in på hösten och tidigt på våren kan vi komma ut till skolan.

Vill du veta mer eller boka?
Kontakta Daniel Pettersson 0270-743 02.

Ska ni ha friluftsdagar på skolan? Kontakta oss gärna och kolla om vi skulle kunna komma till er skola och delta. Vi arrangerar inte era friluftsdagar men kommer gärna ut och tar med oss saker till aktiviteter.

Vill du veta mer eller boka?
Kontakta Daniel Pettersson 0270-743 02.

Det finns möjlighet att boka upp hela huset, om ni t.ex vill ha en friluftsdag hos oss, eller hitta på något roligt tillsammans i klassen, det kan innefatta allt från biljard, pingis, och dataspel och mycket annat.

Vill du veta mer eller boka?
Kontakta Daniel Pettersson 0270-743 02.

Senast uppdaterad: 4 mars 2023