Boka klassbesök

En grupp barn i ett klassrum

Du vet väl om att vi på Verkstäderna har resurser som ni kan använda er av i skolarbetet och att vi gärna samarbetar med er i skolan, det kan vara tex klassbesök hos oss på Verkstäderna eller att vi kommer ut till er med aktivitetsvagnen.

Vår aktivitetsvagn följer med oss på skolbesök, där klasser kan komma och göra olika aktiviteter, den kan också följa med på olika evenemang runt om i kommunen.
Jobbar du på en skola och vill att vi ska komma ut med aktivitetsvagnen, kan du höra av dig till oss och boka dag & tid. I dagsläget används inte vår vagn under vintern, men långt in på hösten och tidigt på våren kan vi komma ut till skolan.

Vill du veta mer eller boka?
Kontakta Daniel Pettersson 0270-743 02.

Är du nyfiken på teknik, då är Teknikverkstan på Verkstäderna något för dig

På Teknikverkstan träffar du Adam Lundquist, som är teknikpedagog. Adam kommer att jobba tillsammans med skolklasser under förmiddagarna, men det kommer även finnas möjlighet för Verkstädernas besökare, att upptäcka alla möjligheter som finns i Teknikverkstan.

Vill du veta mer eller boka tid på Teknikverkstan?
Kontakta Adam Lundquist 0270- 755 12

Ska ni ha friluftsdag på skolan? Kontakta oss gärna och kolla om vi skulle kunna komma till er skola och delta. Vi arrangerar inte era friluftsdagar men kommer gärna ut och tar med oss saker till aktiviteter.

Vill du veta mer eller boka?
Kontakta Daniel Pettersson 0270-743 02.

Det finns möjlighet att boka upp hela huset, om ni t.ex vill ha en friluftsdag hos oss, eller hitta på något roligt tillsammans i klassen, det kan innefatta allt från biljard, pingis, och dataspel och mycket annat.

Vill du veta mer eller boka?
Kontakta Daniel Pettersson 0270-743 02.

Senast uppdaterad: 19 januari 2024