Om Verkstäderna

Luffarschack på svart bakgrund med glashjärtan som pjäser

Verkstäderna - aktiviteter, evenemang & ungdomshus
Verkstäderna är Söderhamns kommuns satsning på en meningsfull och innehållsrik fritid för kommunens unga, 10-17 år. Våra evenemang och aktiviteter runt om i kommunen vänder sig dock till hela familjen. På Verkstäderna möter du våra ungdomsledare som alltid finns till hands för att hjälpa till, stötta och inspirera. Naturligtvis är vår verksamhet drogfri, välkomna!

Här finns massor av aktiviteter; biljard, pingis, shuffleboard eller om du bara vill träffa kompisar och hänga i "vardagsrummet! För att kunna boka olika aktiviteter behöver du ett medlemskort, att bli medlem är helt gratis och det är också alla våra aktiviteter!

verkstäderna.se är en del av kommunens officiella webbplats soderhamn.se.

Läs mer om cookies och funktioner.

Du vet väl om att vi har en app?
I den hittar du evenemang och aktiviteter, där kan du också ansöka om medlemsskap i Be Smart. I appen finns också andra verksamheter i vår kommun med.

Våra e-tjänster underlättar vardagen för dig. Här kan du underteckna Be Smart kontrakten digitalt och även skicka in ansökan om Verkstädernas medlemskort
Här hittar du mer information

Verkstäderna arrangerar School´s Out, Gävleborgs största endagsfestival med artister och aktiviteter för hela familjen, helt gratis.

Och efter två års uppehåll är det dags igen - den drogfria skolavslutningen School’s Out är tillbaka 2022. Datum är 8 juni och platsen är Gurkparken, Söderhamn.

Önska artister här!! Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 januari 2022

Kontakt Verkstäderna

Adress
Köpmangatan 4
826 30 Söderhamn

Postadress
Söderhamns kommun
Verkstäderna
826 80 Söderhamn

Telefon
0270-723 83

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn