Söderhamns Kulturfestival 2024

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Söderhamns samlade kulturliv bjuder in till festival

Fredagen den 25 oktober t o m söndagen den 3 november arrangerar konst- och kulturlivet i Söderhamn en festival i hela kommunen. Kom och upplev och skapa konst, musik, dans, teater, foto, poesi, konsthantverk och film!

Under perioden 25 oktober-3 novmeber kommer du som besökare att kunna välja och vraka mellan massor av olika arrangemang, aktiviteter och upplevelser. Förhoppningen är att du får möjlighet att uppleva något nytt, kanske på en oväntad plats, att du får ta del av en verksamhet eller konstform du inte visste fanns eller att du kanske t o m hittar ett nytt intresse!

Kommunens kulturföreningar, studieförbund, enskilda konstnärer, musikskapare, författare, konsthantverkare, företagare med flera skapar och står för utbudet och innehållet och enheten Kultur och bibliotek, Söderhamns kommun samordnar information och viss marknadsföring.
Om du vill vara med och bidra med kulturarrangemang eller aktiviteter med konstnärliga inslag under veckan, hör av dig så berättar vi mer!

Mer information kommer löpande här samt på festivalens egen facebook-sida Länk till annan webbplats. för er som finns där.

Syftet är att visa på bredden i Söderhamns kulturliv

Syftet med festivalen är att visa på bredden i Söderhamns kulturliv. Både vad gäller aktiviteter och arrangemang, men också visa vilka som gör kulturlivet möjligt. Vi vill att Söderhamnare, besökare, deltagare, publik, arrangörer och andra som på ett eller annat sätt är delaktiga i kulturlivet ska känna sig inspirerade, involverade, intresserade, utmanade, utvecklade, uppskattade, sedda, stärkta och inte minst stolta över det som finns att uppleva i Söderhamns kommun.

Tanken och önskan är att alla - som på något sätt är verksamma i kulturlivet och vill bidra med aktiviteter och arrangemang under veckan - deltar. Kommunens roll blir att sammanställa ett program, samordna viss marknadsföring och kommunicera detta till Söderhamnare och besökare.

Avstämingsmöte måndagen den 9 september

Du som är intresserad av att bidra med kulturarrangemang, kulturaktiviteter eller annat, varmt välkommen till ett sista avstämningsmöte innan festivalen, måndagen den 9 september.

Information om mötet samt anmälningsformulär hittar du via länken här.

Kontaktinformation

Malin Rönström, Kultur- och konstansvarig
Tel: 0270-756 73
E-post: malin.ronstrom@soderhamn.se

Relaterade länkar

Senast uppdaterad: 21 maj 2024
Uppleva och göra