Platsen Söderhamn – grafisk manual

Platsen Söderhamn har fått en egen logotyp. Den är vår – att använda gemensamt. En stark och lockande bild av Söderhamn bygger vi nämligen bäst tillsammans.

Söderhamns nya logotyp och grafiska profil är därför fri att använda för alla som vill vara med och stärka Söderhamn som plats. Här har vi samlat de riktlinjer som gäller för dig och alla andra som vill använda den i sin verksamhet. Symbolen kan användas tillsammans med andra avsändare. Det enda tillfället när den förekommer på egen hand är i övergripande marknadsföring av Söderhamn.

Läs manualen och inspireras av hur du kan använda Söderhamns nya logotyp i din kommunikation och marknadsföring.

Är du det minsta osäker eller om något i manualen är oklart kontakta Söderhamns kommuns kommunikationsenhet genom vår Kundtjänst, du hittar kontaktuppgifter under knappen "Kontakta oss"

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn