Kommunikationskanaler och pressrum

Kvinna som tittar i mobil

Söderhamns kommun kommunicerar genom många olika kanaler. Här får du en översikt genom vilka kanaler du hittar information om kommunens utbud av tjänster och service, och genom vilka kanaler du kan kommunicera med oss.

soderhamn.se

Här på soderhamn.se finns mycket information som du som kommuninvånare kan behöva. Det handlar framförallt om sådant du behöver veta för att få vardagen att fungera. Exempelvis information om barnomsorg, skola, äldreomosorg, infrastruktur, fritidsaktiviteter, med mera!

visitsoderhamn.se

På visitsoderhamn.se har vi samlat information som handlar om vad du kan uppleva och göra i Söderhamn. Sidans innehåll riktar sig både till externa besökare - "turister", och till dig som är söderhamnare, som vill hålla koll på evenemang, händelser och utflyktsmål.

Sociala medier

Det är i sociala medier som en stor del av kommuninvånarna befinner sig varje dag. För att kunna dela med oss av viktig information om vad som händer till vardags, finns vi på Facebook och i några andra sociala medie-kanaler. Söderhamns kommun har officiella konton på Facebook, Instagram, Youtube och Linkedin. Det finns även många enskilda kommunala verksamheter som har sociala medie-konton.  

Digitala informationstavlor

Vid E4 (norr och södergående riktning), samt vid väg 50 exponeras aktuella evenemang och händelser. Det är Visit Söderhamn som ansvarar för vad som exponeras på tavlorna. Som förening kan du få ditt evenemang exponerat på infartstavlorna.
Kontakta Visit Söderhamn för att få veta mer:
E-post: info@visitsoderhamn.se
Tel: 0270-753 53

Utsändning av kommunfullmäktiges sammanträden

Varje månad kan du följa utsändningen av Kommunfullmäktigessammantränden via Radio Söderhamn 89,7 mhz och webb-TV.
Se Kommunfullmäktiges sammanträde

Kundtjänst

Vår Kundtjänst tel 75 000 kan svara på många av dina frågor direkt, eller hänvisa dig till rätt funktion inom kommunen.
Läs mer om Söderhamns Kundtjänst

Senast uppdaterad: 11 februari 2024
Kommun och politik