Bo

Leende flicka ritar en hage på gatan.

Hur vill du bo? I stad eller landsbygd, hus eller lägenhet? Stort eller litet, eget eller hyra, ? Se dig om i Söderhamn - vi tror att du kan hitta hem!

Stugan blev till hus - nu bor de i skärgården
Efter Stockholm, New York och Skåne hittade de sin plats på jorden.
Patrik Eriksson och Annelie Karlsson förvandlade fritidsboendet till sitt drömhus. Nu bor de intill havet i Johannero, tolv minuter från centrala Söderhamn.

Borta bra men pendla bäst för Per
Dagligen pendlar tusentals personer ut från, och in till Söderhamn. Per Larsson tillhör ”pendlarfamiljen”. Det är i Söderhamn han och familjen vill bo och pendlingen bjuder möjligheter till det.
-Att pendla är både bekvämt och pålitligt, säger Per.

Mycket för pengarna - Denise i sitt drömhus
Bra boende – till bra pris. Det lockade Denise Eliasson till Hälsingland och Söderhamn. Drömboendet fanns i Vågbro. - Vi föll för känslan både i huset och området, det kände vi redan när vi svängde in i kvarteret. Vi har hittat hem helt enkelt, säger Denise.

Senast uppdaterad: 10 december 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn