Åtgärder för att begränsa smittspridning

För att begränsa smittspridningen av covid-19 genomförs flera begränsande åtgärder inom våra kommunala verksamheter. Åtgärderna gäller till och med 24 januari men kan komma att förlängas.

Stäng meddelande

Bo

Leende flicka ritar en hage på gatan.

Hur vill du bo? I stad eller landsbygd, hus eller lägenhet? Stort eller litet, eget eller hyra, ? Se dig om i Söderhamn - vi tror att du kan hitta hem!

Stugan blev till hus - nu bor de i skärgården
Efter Stockholm, New York och Skåne hittade de sin plats på jorden.
Patrik Eriksson och Annelie Karlsson förvandlade fritidsboendet till sitt drömhus. Nu bor de intill havet i Johannero, tolv minuter från centrala Söderhamn.

Borta bra men pendla bäst för Per
Dagligen pendlar tusentals personer ut från, och in till Söderhamn. Per Larsson tillhör ”pendlarfamiljen”. Det är i Söderhamn han och familjen vill bo och pendlingen bjuder möjligheter till det.
-Att pendla är både bekvämt och pålitligt, säger Per.

Mycket för pengarna - Denise i sitt drömhus
Bra boende – till bra pris. Det lockade Denise Eliasson till Hälsingland och Söderhamn. Drömboendet fanns i Vågbro. - Vi föll för känslan både i huset och området, det kände vi redan när vi svängde in i kvarteret. Vi har hittat hem helt enkelt, säger Denise.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 december 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn