Där drömmar blir verklighet

Två glada barn har roligt på scenen och blir teatersminkade.

Vi ger dig redskap så du kan fylla din omgivning med toner, rörelser, uttryck och passion! På Kulturskolan vill vi att du ska göra det du tycker är absolut roligast – på det sätt som passar just dig.

Kulturskolan erbjuder erbjuder dig som är barn eller ungdom en kvalificerad, bred undervisning av välutbildade pedagoger i dans, drama, teater, rytmik, sång och musik. Vi sätter samman konserter, orkestrar, körsång, dansuppvisningar, teatrar och musikaler som du kan delta i.

Du behöver inte ha några förkunskaper, lärandet utgår från just dina förutsättningar, intresse, ambition och förmåga. Undervisningen ska fördjupa dina kreativa och konstnärliga färdigheter, men gynnar också din personliga utveckling och din sociala kompetens.

Undervisningen bedrivs på skolor i kommunen under dagtid och på Kulturskolan under eftermiddag och kväll. Kulturskolan samarbetar även med förskolor och grundskolor i olika projekt.

Kulturskolan är en fantastisk möjlighet för barn och vuxna att träffas omkring ett gemensamt intresse och är en viktig ingrediens i Söderhamns kulturliv. Välkommen du också!

Senast uppdaterad: 9 november 2021

Välkommen att kontakta Kulturskolan

Kulturskolechef
Anneli Dahlberg
E-post Anneli
0270–753 93

Administration
Margrét Gudmundsdóttir
E-post Margrét
0270–759 61

Kultur i skolan
Henrik Nordin
E-post Henrik
070–654 36 28

Verksamhetschef
Eva-Britt Hartikanien
E-post Eva-Britt
0270-752 98

Besök och leverensadress
Kulturens hus
Oxtorget 4
826 32 Söderhamn

Fakturaadress
Söderhamns kommun
Box 1
821 21 Söderhamn
Ref 60421901

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270–75 000.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.