Företagsmässa i Söderhamn – 25 april

25 apr
0270-756 67
jan.brandberg@soderhamn.se
En tjej och kille som pratar med varandra

Få inspiration, delta i workshops och nätverka med andra företagare. För etablerade företag, nya företag och dig med en företagsidé.

Mingel, utställning, information och workshops

Under mässan har du möjlighet att ta del av erbjudanden, olika workshops och prata med representanter från organisationer och myndigheter som erbjuder stöd och utvecklingsmöjligheter för att göra ditt företagande enklare. Det är också ett bra tillfälle att nätverka med andra företagare. Mässan inkl workshops och föreläsning är kostnadsfri och vänder sig till etablerade företagare, nyföretagare och dig som har en företagsidé.

Dag: Torsdag 25 april

Tid: 11.00 – 16.00 (Mässan pågår fram till kl 14.00 då Föreläsning "Nätverk och livslång utveckling - Din viktigaste investering" av Kia Cohn Linde börjar)

Plats:
CFL – Centrum för flexibelt lärande, Södra Järnvägsgatan 7, Söderhamn

Workshops

Anmälan sker under respektive workshop

Tid: 11.30-12.00

Vi riktar oss till små och medelstora företag (SMF), vi kommer att göra en minianalys kring var företagen står idag i sin digitaliseringsmognad och hållarhetsmognad. Vi kommer också visa hur lönsamhet är kopplat till arbetet med digitalisering och hållbarhet och hur vi kan stötta dem i den resan.

En workshop med Sandbacka Science Park

Tid: 11.30-12.00

Anmälan via anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Läs mer om Sandbacka Science Park Länk till annan webbplats.

 

Är du där du vill vara med ditt företag idag, jobbar du för mycket eller tjänar för lite pengar? Då är du inte ensam. Om du vill få ett mer lönsamt företag och dessutom kunna vara ledig kvällar och helger, har du samma önskan, som många småföretagare har. Men vill du göra 2024 till ett annorlunda år, behöver du agera på ett annorlunda sätt. Inget förändras om inget förändras.

Affärskompetens har hjälpt hundratals småföretagare runt om i Sverige att utveckla sina företag. Under det här passet ger Sara Hellberg dig tre enkla steg för att skapa den förändring du vill ha.

En workshop med Sara Hellberg, verksamhetsansvarig Affärskompetens

Tid: 11.30-12.00

Anmälan via anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Läs mer om Affärskompetens Länk till annan webbplats.

 

Funderar du på att starta eget eller har du ett nystartat företag och behöver råd och stöd?

Välkommen att träffa våra erfarna rådgivare, som ger dig tips och effektiva verktyg för att starta upp och komma igång eller ta steg med ditt företagande.

En workshop med rådgivare från NyföretagarCentrum

Tid: 11.30-12.00

Anmälan via anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Läs mer om NyföretagarCentrum Länk till annan webbplats.

 

Tid: 13.00-13.30

Har du en idé du vill utforska? Välkommen till vår workshop om idéutveckling! Vi kommer att ge dig verktyg och insikter för att omsätta dina idéer till konkreta resultat. Tillsammans utforskar vi innovativt teamwork och diskuterar begrepp som ideation och Lean Startup. Det du behöver för att lyckas i de tidiga stadierna av idéutveckling.

En workshop med Simone Jonsson, Propell & Johan Mellström, Movexum

Tid: 13.00-13.30

Anmälan via anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Läs mer om Movexum Länk till annan webbplats.
Läs mer om Propell Länk till annan webbplats.

 

Vi på Industriellt utvecklingscentrum Gävleborg (IUC Gävleborg) finns här för små och medelstora företag inom den tillverkande industrin. Genom kostnadsfri rådgivning guidar vi dig till rätt utvecklingsinsatser för just ditt företag. Vi är en neutral länk med goda regionala relationer och med vår samlade kunskap arbetar vi långsiktigt tillsammans med dig. Våra Företagsutvecklare besitter erfarenhet och kompetens inom områden som; Produkt- och Tjänsteutveckling, Organisation & Kompetens, Produktion samt Marknad & Försäljning.

Nu ger vi dig chansen att testa på en mini-version av vår populära workshop - En hållbar paketering, som ingår i vårt kompetenspaket Marknad & Försäljning. Tillsammans med vår Företagsutvecklare Mikael Eriksson får du tid att reflektera över dina erbjudanden och påbörja ditt paketeringsarbete. Här får du även möta Bengt Jansson från Redskaparna och höra honom berätta om sin upplevelse från utvecklingsarbetet han genomgått med oss för sin verksamhet. Från vår mini-workshop får du med dig en boost av energi och inspiration. Du får även med dig viktig kunskap och essentiella verktyg som du kan fortsätta att arbeta med - på egen hand eller tillsammans med oss.

Vi erbjuder endast 14 platser för denna mini-workshop, så boka din plats innan någon annan gör det!

Tid: 13.00-13.30

Anmälan via anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Läs mer om IUC Länk till annan webbplats.

 

Hållbarhet är viktigt för alla företag som vill vara relevanta och finnas kvar i framtiden. Tillsammans med Almi får du fokus på nästa steg i ditt företags hållbara utveckling.

Hör hur Almi kan hjälpa dig – företag som vill växa, utvecklas hållbart och hur ditt företag kan ta ett samhällsansvar. Almi hjälper dig och ditt företag för att få en bättre förståelse för ekonomi och lönsamhet och vilka möjligheter och förutsättningar som finns för just ditt företag.

En workshop med Peter Bergren och Susanne Lantz, Almi

Tid: 13.00-13.30

Anmälan via anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Läs mer om ALMI Länk till annan webbplats.

 

Tid: 13.30-14.00

Alla företag har immateriella tillgångar och varumärke, upphovsrätt, design och patent är sådant som vi vet kan bidra till att öka värdet i företaget.

Men det finns andra immateriella tillgångar som kan vara lika viktiga att ta vara på.

PRV kommer att berätta om olika tillgångar och hur man identifierar dem och tar hand om dem för att öka värdet i företaget.

Tid: 13.30-14.00

Anmälan via anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Läs mer om PRV Länk till annan webbplats.

 

Föreläsare Kia Cohn Linde

Föreläsning

Föreläsning "Nätverk och livslång utveckling - Din viktigaste investering" av Kia Cohn Linde.

Upptäck vikten av Nätverk och livslång utveckling med Kia Cohn Lindes föreläsning som handlar om att aktivt, och medvetet, skapa goda relationer – och bibehålla dem – är en nyckel till framgång!
Välkommen att ta steget in i en värld av relationsskapande.

Boka din plats nu för en exklusiv möjlighet att höra Kia Cohn Linde, en erkänd expert inom relationsskapande och förtroendeskapande, dela med sig av sina erfarenheter och insikter!

Kia har arbetat med ett brett spektrum av organisationer och individer och har en unik förmåga att göra nätverkande till en meningsfull och givande upplevelse. Hon delar med sig av konkreta strategier och verktyg för att skapa framgång i din verksamhet.

Föreläsningen sker under mässan kl 14.00-16.00 i lokal Delta

Föreläsningen är kostnadsfri och platsernas fylls snabbt - så vänta inte för länge med att boka din plats.

Arrangör: Bokadero Söderhamn

Boka din plats Länk till annan webbplats.

Företagsmässan arrangeras av Söderhamns kommun och NyföretagarCentrum

Varmt Välkommen!

Söderhamns kommun hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning/GDPR. Den information vi samlar in används endast för att behandla din anmälan till workshops. Laglig grund för behandlingen är allmänt intresse.
Mer information om dina rättigheter hittar du här: www.soderhamn.se/personuppgifter Länk till annan webbplats.

Mer information
Datum: 25 april 2024
Tid: 11:00 - 16:00
Kontakt: 0270-756 67 jan.brandberg@soderhamn.se
Pris: Kostnadsfritt
Senast uppdaterad: 18 april 2024