Starta, driva, utveckla företag

 Vill du utveckla en idé? Har du ett nyregistrerat företag? Vill du vidareutveckla ditt företag? Eller vill du ha stöd och rådgivning i specifika frågor? Oavsett vilken fas i ditt företagande du befinner dig i - kan vi erbjuda olika typer av stöd.

Söderhamns kommun arbetar för att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för att driva och utveckla befintliga företag samt för nya företag att starta och etablera sig här.

När befintliga företag utvecklas och nya företag startas, skapas fler arbetstillfällen. Ett livskraftigt näringsliv som erbjuder människor arbetstillfällen är av avgörande betydelse när vi tillsammans gör vårt samhälle ännu mer attraktivt och hållbart, nu och framåt.

Exempel - olika typer av stöd

Senast uppdaterad: 8 mars 2022

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn