Dagens Industri utser söderhamnsföretag till gaseller

Bild

Fr. Vänster Peter Lave'r, Janne Knutsson och Lars-Göran Hellbom - ägare av Söderhamns Taxi

Det går bra för många företag i Söderhamn, speciellt Söderhamns Taxi, Kraftkonsult i Skandinavien och H-B Bygg i Hälsingland, som alla utsetts till gasellföretag i Hälsingland av tidningen Dagens Industri.

- Vi ändrade inriktning 2016 från att vara administratör till att köra egna bilar. Och vi hoppas växa ytterligare, kommenterar styrelseordförande Jan Knutsson, Söderhamns Taxi.

Förutsättningen för att bli utsedd är att företaget har en omsättning som överstiger 10 miljoner, har minst tio anställda, har minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och senaste räkenskapsåret, ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren, har ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt, i allt väsentligt vuxit organiskt och inte genom förvärv eller fusioner samt har sunda finanser.

Senast uppdaterad: 21 oktober 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn