Faxepark byter namn till näringslivsenheten

Benämningen Faxepark med tillhörande logotyp fasas ut och ersätts av namnet näringslivsenheten och kommunens logotyp. Allt för att bli ännu tydligare.

Verksamheten på näringslivsenheten fortsätter som vanligt och du möts av samma människor och samma erbjudanden. Namnändringen märks framförallt i våra kommunikationskanaler, bland annat på webben och i sociala medier och sker 16 november 2021. Ny adress för webben blir soderhamn.se/naringsliv och på Facebook heter vi Näringsliv, Söderhamns kommun Länk till annan webbplats..

Jag tror att alla uppskattar när kommunen förenklar och förtydligar. Vi går nu ännu tydligare in i under kommunens flagg med glädje och stolthet, för Söderhamn är verkligen på gång, säger Ola Andersson, näringslivschef.

Senast uppdaterad: 16 november 2021

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn