Emelie Kvist är Årets företagare i Söderhamn 2022

Emelie Kvist som driver EK Friskvård sedan 2019.

Årets företagare i Söderhamn heter Emelie Kvist och driver EK Friskvård. Grattis till dig för ett fint arbete – och förstås till de andra finalisterna: Tobias Mattsson, ICA Nyplan samt Maria Olsson, Inseco.

Försommar ute och lite extra pirrig stämning också inomhus på CFL märktes under välbesökta företagarlunchen då Årets företagare i Söderhamn prisades. Utmärkelsen Årets Företagare går till en entreprenör som både utfört en prestation med sitt företagande och som dessutom genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare.

Friskt vågat av Emelie Kvist

2022 är det hälsoentreprenören Emelie Kvist, EK Friskvård, som går med diplom och äran. Emelie har drivit sitt företag sedan 2019. Anders Strömberg, Företagarna Söderhamn, gav motiveringen:

En fantastisk företagare med intuition och en underbar glädje som ser varje kund. Hon har på kort tid fått så många människor, unga som gamla, att förbättra sin hälsa och sitt välmående. Hon gör allt hon kan för att kunden ska få den hjälp som den söker oavsett om det handlar om rörelseglädje eller massagebehandling. Hon är en glädjespridare av högsta rang.”

Grattis till EK Friskvård och övriga finalister!

Årets finalister tillsammans med Anders Strömberg från Företagarna Söderhamn, till vänster.

Senast uppdaterad: 24 maj 2022

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn