Företagare i Söderhamn - vi vill stötta dig

I Söderhamn vill vi att du som företagare trivs och hittar de bästa förutsättningarna för att växa. Som en del i detta vill vi gärna att du svarar på vår enkät!

Enkät om företagande i Söderhamn

Nu vill vi veta mer om hur vi kan hjälpa våra lokala företag. Därför ber vi dig som driver företag att svara på en enkät som Näringslivsenheten arbetat fram. Enkäten innehåller en rad frågor, samt möjligheten att tacka ja till ett besök av oss. Vi kommer gärna till ditt företag för att höra mer om ditt företags utmaningar och vardag och hur Söderhamns kommun kan bidra till företagens fortsatta utveckling.

Vad innehåller ett företagsbesök?

Företagsbesöket är ditt, så du lägger upp det så att det passar din verksamhet. Eventuella frågor från företaget tar vi med tillbaka och förmedlar till berörda tjänstemän. Är det någon specifik fråga du vill ta upp med Näringslivsenheten får du gärna meddela detta i förväg så att vi kan förbereda oss.

Vid ett företagsbesök kan du diskutera kommunala frågor som rör din verksamhet, till exempel:

  • Tillgång till mark eller lokaler
  • Utveckling av ditt företag
  • Etablering av företag i Söderhamn
  • Kommunens service

Vi berättar om den service vi erbjuder och vårt arbete för att skapa ännu godare förutsättningar för företagande i kommunen.

Vi vill lära känna just ditt företag så vi vill gärna att du svarar på vår enkät och vi hoppas vi får besöka dig!

Hoppas vi ses!

Söderhamns kommun hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning/GDPR. Den information vi samlar in används endast för att behandla dina svar i enkäten. Laglig grund för behandlingen är allmänt intresse.
Mer information om dina rättigheter hittar du här: www.soderhamn.se/personuppgifter Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 17 februari 2023