Företag som vill vara med och skapa School’s Out - välkommen att bli partner!

School's Out är en riktig klassiker i skolavslutningstider. Här samlas söderhamnare och andra i alla åldrar. Vill du som företagare vara med och bidra i detta positiva sammanhang, hör av dig!

School’s out – Söderhamns nyktra skolavslutningsevenemang – har blivit en klassiker för både unga och gamla i det lokala nöjesutbudet. Stoltheten har byggts upp genom åren, liksom och det lokala engagemanget. Vill ditt företag vara med och skapa School’s out 2023 – läs mer och hör av dig!

Varje skolavslutning samlas tusentals ungdomar under School’s Out för att vara en del av Söderhamns enskilt största evenemang, där tanken är att fira in sommaren i ett nyktert sammanhang, på roligast möjligaste vis.

Det har gjorts möjligt genom bra samverkan mellan Söderhamns kommun och Sparbankstiftelsen och inte minst uppslutning från det lokala näringslivet.

Tillsammans har vi åstadkommit något att vara stolta över!

Läs mer: School's Out webbplats Länk till annan webbplats.

Nu pågår arbetet med att få till ett lyckat School’s out också den 9 juni 2023 och vi välkomnar fler från näringslivet att vara en del av ett härligt evenemang, där den som närvarar får ett bra skyltfönster mot Söderhamnsbor i alla åldrar.

Tre olika partner-paket

Till de företag som vill vara med och bidra i School’s Out 2023 finns tre partner-paket där du bidrar i olika steg (läs mer nedan). För den som serverar mat eller annan förtäring har årets upplaga av School’s Out dessutom matgata.

Välkommen att bli en del av ett fint evenemang i ett positivt sammanhang!

Ladda ned: School's Out app (App store) Länk till annan webbplats.
Ladda ned: School's Out app (Google play) Länk till annan webbplats.
Instagram: School's Out Länk till annan webbplats.
Facebook: School's Out Länk till annan webbplats.

Som polare, partner eller parhäst till School’s Out associeras du inte bara med det starkaste varumärket i Söderhamn utan även med ett tryggt och drogfritt evenemang där alla är välkomna.

I år kommer inga VIP-biljetter eller sponsorpaket att erbjudas men vi hoppas du vill vara med och bidra till en väldigt bra sak för Söderhamns ungdomar!

Våra tre partner-paket:

1. Polare

Gillar ni vad School’s Out står för och vill bidra till att Söderhamns barn och unga tillsammans med hela stan får fira in sommaren på roligast möjliga vis. Bli vår polare!

Ni bidrar med: 2 500 kr

Ni får:

  • Logo på hemsidan
  • Sociala medier: Årets School’s Outs polare
  • Sociala medier: 1 egen post med varför School’s Out är viktigt

2. Partner

Vill ni synas på plats, känna festivalpulsen och möta School’s Outs publik? Tolv ytor i fina stadsparken finns att boka upp för våra partners (först till kvarn). Som partner får ni branda och hålla i valfri aktivitet på er yta. Rundpingis, fotobås, radiobilsrace, vattenballongslek, hinderbana, hoppborg. Fantasin sätter gränserna. Genom att vara partner hjälper ni och ert företag till att sätta stämningen när Söderhamn firar in sommaren.

Ni bidrar med: 10 000kr

Ni får:

  • Eventplats på området (el ingår)
  • Valfri aktivitet på ytan.
  • Namn på affisch
  • Logo på hemsidan
  • Sociala medier: Årets School’s Outs partner
  • Sociala medier: 1 egen post med hälsning varför man ska besöka just er på School’s Out

3. Parhäst (huvudpartner)

Vill ni verkligen engagera er i School’s Out och Söderhamn så är det här rätt paket för dig. Vill du kanske ha en egen scen, matgatan eller hela aktivitetsparken? Kontakta då oss så ser vi vad vi kan lösa. Parhäst blir man enligt överenskommelse.


Kontakt partnerskap

E-post: goran.hanell@soderhamn.se

Matgatan

Dessutom finns nu möjlighet att bli en del av matgatan! Runt 20 000 personer med hungriga magar och törstiga munnar kommer att finnas på School’s Outs festivalområde. Säljer du mat, snask, munkar eller godis - välkommen med din matvagn!

Yta på matgatan med el: 15% av omsättningen.

Kontakt matgatan

E-post: linus@jubel.se

Senast uppdaterad: 4 maj 2023