Stenö som yta för utveckling - informationsträff för företag och föreningar 30 maj

Stenö havsbad och camping är ett givet mål för både lokala och långväga gäster. Nu öppnar Söderhamns kommun för att platsen också kan användas för utveckling av verksamheter hos företag och föreningar. Välkommen på informationsträff 30 maj!

Stenö havsbad och camping erbjuder marknadsplats till företag och föreningar som vill verka i en välbesökt och vacker miljö. Välkommen till informationsträff i Stenö 30 maj!

Med fler aktiviteter i Stenö skapar vi ett win-win-läge för hela kommunen och våra besökare. Söderhamns kommun ser därför att Stenö blir en självklar yta för utveckling för våra lokala företag och föreningar. Det är ett viktigt steg för utveckling av Stenö som hela Söderhamns nav för turism och besöksnäring.

- Vi vill hjälpa näringslivet att expandera och ge nya möjligheter, samtidigt som det tillför mervärde till våra besökare och medborgare. Vi ser ju gärna ett större utbud av aktiviteter på en så omtyckt plats, säger Carina Sjölin, enhetschef skärgård och camping, Söderhamns kommun.

Läs mer: Stenö som yta för utveckling av verksamheter

Informationsträff 30 maj

För mer information om Stenö som yta för utveckling av verksamhet, kom på informationsträff. Den som vill delta anmäler sig så att vi ser hur många vi blir – välkommen!

Plats: Stenö
Datum: 30 maj
Tid: kl 18.30

Från Söderhamns kommun medverkar bland andra Ola Andersson, näringslivschef, Carina Sjölin, enhetschef skärgård och camping, Siv Larsson, teamledare Stenö havsbad och camping, Jessica Dorf, destionationsutvecklare.

Vi bjuder på kaffe!

Välkommen med din anmälan till informationsträffen senast 28 maj


Senast uppdaterad: 12 maj 2023