Aktuella upphandlingar: matservering på Stenö och café på Aquarena

Barn skrattar på restaurang

Söderhamns kommun söker också en entreprenör som kan erbjuda matservering från en foodtruck på tillhörande serveringsområde på Stenö havsbad och camping.

Nu söker Söderhamns kommun entreprenörer till både caféverksamhet på Aquarena och till matservering på Stenö havsbad och camping. Välkommen att lämna in anbud och tipsa gärna vidare. Läs mer på annonsportalen Kommers Annons.

Nu annonserar Söderhamns kommun om två uppdrag som rör restaurangverksamhet. Dels drift av caféverksamheten i befintlig lokal på badhuset Aquarena i Söderhamn, där en entreprenör kan erbjuda ett utbud med olika alternativ av enklare förtäring till ett pris där många ges möjlighet att komma och fika eller äta.

Anläggningen Aquarenas generella målsättning är att bidra till ett hälsosammare liv för besökarna - därför är det önskvärt att caféet även kan erbjuda utbud av hälsosam karaktär. Lokalen har inget tillagningskök, varför endast enklare maträtter kan serveras.

Sista dag för inlämning av anbud: 18 april

Sista dag att ställa frågor om upphandlingen: 10 april

Läs mer: Kaféverksamhet på Aquarena Söderhamn - Kommers Annons Länk till annan webbplats.

Kaféet på Aquarena.

Sökes också: entreprenör för drift av caféverksamheten i befintlig lokal på badhuset Aquarena i Söderhamn,

Entreprenör till foodtruck på Stenö

Söderhamns kommun söker också en entreprenör som kan erbjuda matservering från en foodtruck på tillhörande serveringsområde på Stenö havsbad och camping. Här önskas en entreprenör som kan erbjuda till exempel kafé med enklare kaffebröd, glass, lunchmeny, à la carte-menyer och alternativ med enklare förtäring (toast, korv med bröd, strips och liknande).

Sista dag för inlämning av anbud: 9 april

Sista dag att ställa frågor om upphandlingen: 2 april

Läs mer: Matservering på Stenö havsbad och camping - Kommers Annons Länk till annan webbplats.

Välkommen att lämna in anbud!

Läs mer: Upphandlingar Söderhamns kommun

Senast uppdaterad: 13 mars 2024