Boka Företagsbesök

Företagsbesök_centralhotellet

Näringslivsenheten, Söderhamns kommun

Du som företagare behöver de bästa förutsättningarna driva ditt företag, trivas och kanske växa i Söderhamn. Vi vill lära oss mer om ditt företags vardag och få förståelse för vad vi kan bidra med.

Vill du som företagare få besök av oss från Näringslivsenheten?

Vi som arbetar med näringslivsfrågor i Söderhamns kommun gör ofta företagsbesök. Ibland själva och ibland tillsammans med en eller flera förtroendevalda. På så sätt lär vi oss mer om företagarens vardag och får förståelse för hur och med vad vi från kommunens sida kan bidra till företagens fortsatta utveckling.

Digitalt företagsbesök eller företagsbesök på plats

Vi erbjuder både digitalt besök som besök på plats, beroende på vad som passar bäst.

Söderhamns kommun hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning/GDPR. Den information vi samlar in används endast för att behandla din anmälan till företagsbesök. Laglig grund för behandlingen är allmänt intresse.
Mer information om dina rättigheter hittar du här: www.soderhamn.se/personuppgifter Länk till annan webbplats.

Vad innehåller ett företagsbesök?

Företagsbesöket är ditt, så du lägger upp det så att det passar din verksamhet. Eventuella frågor från företaget tar vi med tillbaka och förmedlar till berörda tjänstemän. Är det någon specifik fråga du vill ta upp med oss får du gärna meddela detta i förväg så att vi kan förbereda oss.

Vid ett företagsbesök kan du diskutera kommunala frågor som rör ditt företag, till exempel:

  • Tillgång till mark eller lokaler
  • Utveckling av ditt företag
  • Etablering av företag i Söderhamn
  • Kommunens service

Vi vill lära känna just ditt företag!

Vi berättar om den service som vi erbjuder och vårt arbete för att skapa ännu godare förutsättningar för företagande i kommunen.

Hoppas vi ses!

Senast uppdaterad: 27 november 2023