Smycket Alirs öga

Beställ smycket Alirs öga genom att fylla i formuläret och hämta under öppettid i Kundtjänst. Du kan även köpa direkt hos kundtjänst på Faxholmsgatan 3. Betalning sker alltid via faktura, utan extra avgift.

Jag vill beställa halssmycket Alirs öga * (obligatorisk)
Jag vill beställa halssmycket Alirs öga

Sveriges största landskapsskulptur med basdiameter 160 m. Det vackra halssmycket i relief fångar skulpturens karaktär i litet format. Namnet Alir är ett medeltida namn för södra Hälsingland. Smycket leverera i en ask, med text om smyckets historia. Halsband/halskedja ingår inte. (Skickas normalt per post, leveranstid 1 - 3 dagar).
Smycket Alirs öga

Uppgifter för fakturering


Skicka per post
Skicka per post

Jag bor inte i Söderhamn och vill att ni skickar mina produkter per post.

Behandling av personuppgifter

Söderhamns kommun hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning/GDPR. Den information vi samlar in används endast för att behandla beställning. Laglig grund för behandlingen är allmänt intresse.
Mer information om dina rättigheter hittar du här: www.soderhamn.se/personuppgifter

Senast uppdaterad: 24 februari 2022
Kommun och politik

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn